top of page

Gymnastik opdatering 2017


Egernbanden

Der har desværre ikke været tilslutning nok til Egernbanden/børnetummel.

Vi I HLIF er kede af, at holdet ikke bliver til noget, men håber på nye frivillige der kan opstarte holdet til næste sæson 17/18. Og at der er flere børn der vil træne i lokalsamfundet til den tid.

Hvis der skulle sidde nogle derude som har gode ideer, kunne tænke sig at være træner eller andet er I velkommen til at skrive eller ringe til Carina Lanther Ronell 2857 1705, carinaronell80@hotmail.com.

TABATA

Opstart i morgen tirsdag den 24. oktober 2017 kl. 18.15 - Så kom frisk ;)

Streetdance

Dette hold er desværre endnu engang udsat, med forventet start januar 2018. Vores instruktør Marcus Quist Karlsen blev opereret i den ene nyre iuge 41, hvilket desværre bl.a. betyder at han skal holde sig i ro og langsomt komme igang igen. Vi håber at han snart er på toppen igen og atter kan træne/danse med vores unge udøvere.

På vejne af HLIF - Gymnastik

Line Karlsen

bottom of page