top of page

Sæson opstart 2020/2021

Kære alle HLIF medlemmer. Det er blevet tid til en kort opdatering fra bestyrelsen om den kommende sæson, hvor vi håber at kunne gennemføre de planlagte aktiviteter. Der er stadig mange hensyn at tage i forhold til corona, og det kan blive nødvendigt at lave begrænsende tiltag igen, men lige nu forventer vi at starte op som vanligt med alle hold, selvfølgelig med fokus på hygiejne samt enkelte nye hensyn og regler. Cykelfræs blev som bekendt aflyst p.g.a corona, men med godee sponsorer og frivilliges hjælp, lykkedes det at lappe lidt på de økonomiske huller, ved en havekoncert hos Finn, som skaffede klubben lidt over 9000 kr. TUSIND tak til Finn og til alle deltagere der donerede til HLIF.

Der er i den kommende sæson en række nye hold på vej, og siden her vil løbende blive opdateret, efterhånden som vi får de sidste aftaler på plads - der vil for eksempel blive nye tilbud om E-sport og Hockey samt tilbagevenden af Dancefit. Vi arbejder stadig på højtryk for at få alle planer til at gå i hak, med lokaler, trænere, træningstider o.s.v., så følg med her på siden og vær klar til tilmelding - der er først til møllle princip på alle hold.

VEL MØDT til sæsonen 2020/2021 i HLIF

bottom of page